Granvia Marina

Finisaje & Dotari

Date generale cu privire la structura

Suprastructura este alcatuita din doua corpuri asemanatoare. Intre cele doua corpuri s-a prevazut un rost seismic cu latimea de 15 cm.
Suprastructura s-a realizat astfel:
– pereti – grosime de 30 cm
– grinzi – dimensiuni de 25×50 cm si 30×50 cm
– stalpi – 40×100 cm, 60×100 cm in forma de “T” si 100×100 cm in forma de “T”
– placi – grosime 13 cm

Infrastructura
Infrastructura s-a realizat astfel:
– sistem de fundare – fundare indirecta prin intermediul unui radier general cu inaltime de 1.00 m ce reazema pe piloti din beton armat cu diametrul de 630 mm, avand fisa cu o lungime de 12.10 m.
– parapeti perimetrali din beton armat- grosime 30 cm
– pereti subsol interiori – grosime de 30 cm
– stalpi beton armat – 40×100 cm, 60×100 cm in forma de “T” si 100×100 cm in forma de “T”
– placa peste subsol, respectiv cota ±0.00 – solutie de planseu cu grinzi cu grosime 20 cm
– grinzile de la subsol, respectiv cota ±0.00 – 30×60 c

Pereti interiori si tavane

Inchiderile interioare sunt realizate astfel:
Peretii despartitori intre apartamente si holul etajului sunt realizati din BCA de 20cm, iar grosimea totala cu finisaje este de 25cm;
Peretii despartitori din interiorul apartamentelor sunt realizati din BCA de 10cm, iar grosimea totala cu finisaje este de 15cm;

Tavane:
– plafoane din BA tencuite, gletuite si vopsite;

Acoperis:
Invelitoarea va fi de tip terasa cu pante de 1.5-5.5 grade si va fi prevazuta cu sisteme (receptoare de terasa) pentru scurgerea apelor pluviale si termoizolatie – polistiren extrudat de 15 cm.

Fatade/pereti si tamplarie exterioara​

Inchiderile exterioare sunt realizate din BCA cu grosime de 20cm.
Anveloparea cladirii
– s-a prevazut termoizolarea cu polistiren expandat in grosime de 10 cm, include masa de spaclu armata cu plasa, fixare mecánica cu dibluri si finisata cu tencuiala decorativa;
– inchideri vitrate cu tamplarie PVC cu geam termopan, culoarea la tamplarie pe exterior – antracit.

Pardoseli/usi interioare apartament/usi interioare​

– gresie portelanata antiderapanta, trafic mediu, pentru circulatiile orizontale, casa scării si terase (rezistenta la inghet)
– parchet laminat in dormitoare, holuri, camere de zi;
– gresie portelanata pentru grupurile sanitare si bucatarii;
– usi metalice la intrarile in apartamente;
– usi celulare in interiorul apartamentelor.

Ascensoare

S-au instalat un total de 4 ascensoare (cate doua pentru fiecare tronson) cu capacítate 7 persoane fiecare.

Faianta bai si bucatarii​

– faianta pentru grupurile sanitare (in zona “de lucru” pe o inaltime de 210cm) (in zone “ude”) si bucatarii (in zona “ de lucru” pe o inaltime de 60cm);

Instalatii sanitare

Alimentarea cu apa rece
Racordarea la reteaua publica a fost facuta prin intermediul unui racord din teava tip PEHD cu diametrul nominal de 110mm.

Instalatia interioara de apa rece pentru consum menajer
S-a prevazut posibilitarea racordarii la reteaua de apa rece si canalizare menajera a unei masini de spalat rufe de care s-a tinut cont la dimensionarea instalatiilor sanitare.
De asemenea, fiecare apartament are prevazuta o baie echipata cu un lavoar, o cada baie si un WC, conform temei de arhitectura.
Contorizarea consumului de apa rece a fost facuta prin montarea de apometre in ghenele special destinate, cate unul pentru fiecare apartament.

Instalatia interioara de apa calda pentru consum menajer
Prepararea apei calde pentru consumatorii apartinand imobilului a fost realizat prin intermediul microcentralelor murale cu regim prioritar de preparare ACM (echipate cu schimbator de caldura in placi).

Instalatii de incalzire si ventilare​

Prepararea agentului termic:
Alimentarea cu energie termica este prevazuta din surse proprii, care asigura independenta in exploatare a fiecarui apartament in parte, respectiv cate o microcentrala termica murala montata in fiecare apartament. Microcentrala este echipata cu kit coaxial de admisie aer/evacuare gaze de ardere. Centralele termice au fost montate astfel incat sa respecte normele ISCIR.
Incalzirea imobilului este facuta cu ajutorul unor radiatoare alimentate cu agent termic de la centrala proprie a fiecarui apartament. Radiatoarele sunt din otel, tip panou.

Instalatii de ventilare mecanica
Evacuarea aerului viciat din bai se face prin intermediul unor ventilatoare de extractie, cate unul pentru fiecare baie sau grup sanitar in parte. Acest ventilator este racordat direct la una din coloanele de ventilare mecanica rectangulare conform partilor desenate. Coloanele care deservesc ventilarea mecanica de la bai sunt confectionate din canal rigid. Pentru evitarea patrunderii aerului de la un nivel la altul, prin intermediul canalului colector, ventilatoarele au fost prevazute cu clapete cu inchidere automata. La partea superioara a acestora au fost prevazute piese de capat pentru preintampinarea patrunderii apelor meteorice.

CERE OFERTA