Granvia Marina

Despre Noi

Concept

Dezvoltatorul de origine spaniolă, Gran Via, cu un portofoliu de peste 2000 de apartamente finalizate în București si 192 de apartamente finalizate in prima faza a proiectului din Constanta, are în lucru anul acesta faza a II a a proiectului Gran Via Marina – 190 de apartamente în două blocuri.

În total, proiectul va avea opt blocuri cu locuințe precum și facilități conexe – spații verzi, alei pietonale, loc de joacă pentru copii, piscină si un teren de sport.

Proiect

Faza a doua constă în două imobile structurate fiecare în 2 subsoluri + Parter tip duplex + 11 etaje duplex . Cuprinde un total de 190 de apartamente: studio, două, trei camere și duplexuri cu trei și patru camere. Subsolurile au integrată parcarea imobilului. După ce în prima fază, dezvoltatorul a amenajat o piscină, în faza a doua va amenaja un teren de sport.   

Locuințele sunt spațioase și au numeroase compartimentări cu bucătării închise sau deschise, spații de depozitare și terase generoase, fiind concepute ca o alternativă la vechiul stoc locativ din Constanța. 

Dezvoltator

Gran Via are un istoric de 15 ani pe piața românească, specializându-se în reconversia unor foste loturi industriale în proiecte rezidențiale, ce au schimbat în bine fața orașului. Investițile pe piața românească depășesc 200 de milioane de EUR. 

 Până în prezent, dezvoltatorul a finalizat pe piața bucureșteană peste 2.000 de apartamente în proiecte precum Gran Via Park, vis a vis de Plaza Mall, Timișoara 58, la 15 min de stația de metrou Gorjului și Aviației Apartments, în apropiere de Mall Promenada. 

Gran Via Marina este cel de-al patrulea proiect din portofoliu. Gran Via este unul dintre cei mai premiați dezvoltatori rezidențiali din România. 

Gran Via

Dezvoltator multi-premiat

Gran Via România

Gala Profesionistilor in Imobiliare, Gran Via Park, Dezvoltatorul anului 2020

Gala Profesionistilor in Imobiliare, Gran Via Park, Premiu pentru Impact Pozitiv în Comunitate

Real Estate Magazine, Gran Via – Dezvoltatorul Anului 2019 în România

CIJ 2019

CIJ Awards 2019, Gran Via Park, Best Standard Residential

CIJ-Awards-2018

CIJ Awards 2018, Gran Via Park, Best Standard Residential

CERE OFERTA