Granvia Marina

Despre Noi

Concept

Dezvoltatorul de origine spaniolă, Gran Via, cu un portofoliu de 1.800 de apartamente finalizate în București aduce un nou concept pe piața constănțeană: apartamente spațioase, cu terase generoase, într-un proiect cu arhitectură contemporană.

Primul bloc a fost finalizat in Aprilie 2021. În total, proiectul va avea opt blocuri cu locuințe precum și facilități conexe – spații verzi, alei pietonale, piste de biclete sau loc de joacă pentru copii, piscină.

Conceptul propune tinerelor familii un nou stil de viață, cu acces rapid la toate punctele de interes: mall, hypermarket, zona centrală, stațiunea Mamaia și ieșirea spre A2 către București.

Proiect

Prima fază constă într-un imobil strucrat în D+P+10+11D. Cuprinde 192 de apartamente: studio, două și trei camere, iar la ultimul etaj sunt prevăzute apartamente duplex. Demisolul are integrata parcarea imobilului. Dezvoltatorul a amenajat în prima fază o psicină, dedicată exclusiv rezidenților. 

Locuințele sunt spațioase și au numeroase compartimentări cu bucătării închise sau deschise, spații de depozitare și terase generoase, fiind concepute ca o alternativă la vechiul stoc locativ din Constanța.

Cumpărătorii pot alege dintr-o gamă variată de finisaje de bună calitate, fiecare apartament fiind dotat cu propria centrală termică.

Dezvoltator

Gran Via are un istoric de 15 ani pe piața românească, specializându-se în reconversia unor foste loturi industriale în proiecte rezidențiale, ce au schimbat în bine fața orașului. Investițile pe piața românească depășesc 200 de milioane de EUR.

Până în prezent, dezvoltatorul a finalizat pe piața bucureșteană 1.800 de apartamente în proiecte precum Gran Via Park, vis a vis de Plaza Mall, Timișoara 58, la 15 min de stația de metrou Gorjului și Aviației Apartments (foto dreapta), în apropiere de Mall Promenada.

Gran Via Marina este cel de-al patrulea proiect din portofoliu. Gran Via este unul dintre cei mai premiați dezvoltatori rezidențiali din România.

Gran Via

Dezvoltator multi-premiat

Gran Via România

Gala Profesionistilor in Imobiliare, Gran Via Park, Dezvoltatorul anului 2020

Gala Profesionistilor in Imobiliare, Gran Via Park, Premiu pentru Impact Pozitiv în Comunitate

Real Estate Magazine, Gran Via – Dezvoltatorul Anului 2019 în România

CIJ 2019

CIJ Awards 2019, Gran Via Park, Best Standard Residential

CIJ-Awards-2018

CIJ Awards 2018, Gran Via Park, Best Standard Residential

CERE OFERTA