Skip to content Skip to footer

Despre Noi

Dezvoltatorul de origine spaniolă, Gran Via, cu un portofoliu de peste 2000 de apartamente finalizate în București si 192 de apartamente finalizate in prima faza a proiectului din Constanta, are în lucru anul acesta faza a II a a proiectului Gran Via Marina – 285 de apartamente în trei blocuri.

În total, proiectul va avea opt blocuri cu locuințe precum și facilități conexe – spații verzi, alei pietonale, loc de joacă pentru copii, piscină si un teren de sport.

Faza a doua constă în trei imobile structurate fiecare în 2 subsoluri + Parter tip duplex + 11 etaje duplex . Cuprinde un total de 285 de apartamente: studio, două, trei camere și duplexuri cu trei și patru camere. Subsolurile au integrată parcarea imobilului. După ce, în prima fază, dezvoltatorul a amenajat o piscină, în faza a doua va amenaja un teren de sport.

Locuințele sunt spațioase și au numeroase compartimentări cu bucătării închise sau deschise, spații de depozitare și terase generoase, fiind concepute ca o alternativă la vechiul stoc locativ din Constanța.

Proiect

Luni – Vineri
Sâmbătă – Duminică

10:00 – 18:00
Închis

Bd. Aurel Vlaicu colț cu str. Ștefăniță Vodă, Constanța (lângă shopping mall Vivo!), România

Copyright © 2023 Granvia Marina. Toate drepturile rezervate.
By Deos.ro  Bd. Aurel Vlaicu colț cu str. Ștefăniță Vodă, Constanța (lângă shopping mall Vivo!), Romania

  Luni – Vineri

  Sambata – Duminica

  10:00 – 18:00

  Inchis

  Imaginile prezentate și sugestiile de mobilare sunt cu titlu informativ. Proiectul poate suferi modificări fără a angaja răspunderea contractuală a dezvoltatorului.

  Copyright © 2023 Granvia Marina. Toate drepturile rezervate.

  By Deos.ro
  ro_RORomanian