TRAIESTE-TI VIATA CA PE O VACANTA!

Gran Via Marina este un concept nou, adaptat la cerintele de functionalitate si pret ale pietei romanesti. Proiectul este potrivit atat celor care locuiesc in Constanta, cat si ca locuinta de vacanta sau ca investitie.

Ansamblul va fi dezvoltat in mai multe faze de constructie. Va cuprinde, la final, 8 imobile cu destinatie de locuinte si o cladire de birouri.

Printre facilitatile pe care GranVia Marina le ofera viitorilor cumparatori putem enumera generoasele spatii verzi, doua piscine exterioare, piste pentru biciclete, loc de joaca pentru copiii.

Prima faza a proiectului consta intr-un imobil structurat pe D+P+10+11D. Va cuprinde 192 de unitati – apartamente de tip studio, 2 si 3 camere, iar la ultimul etaj vor fi disponibile apartamente tip duplex compartimentate in 2 si 3 camere. La demisol se vor amenaja locuri de parcare.

Blocul va fi deservit de 4 ascensoare pentru persoane, cate 2 pentru fiecare tronson. Apartamentele se vor preda catre clienti finisate la cheie, vor beneficia de centrala termica individuala.

Lucrarile au fost demarate, termenul de finalizare al imobilului este programat la finele verii lui 2020.

DESPRE DEZVOLTATORUL PROIECTULUI

Gran Via Real Estate

Gran Via Real Estate este unul dintre cei mai mari dezvoltatori imobiliari din Romania. Portofoliul Gran Via Real Estate dezvoltat pana in prezent, cuprinde deja 3 proiecte majore – Timisoara 58 Apartments, Gran Via Park si Aviatiei Apartments – in total 2400 de apartamente, din care peste 700 de unități sunt deja livrate si locuite pana in acest moment.

Proiectele marca Gran Via sunt recunoscute pentru calitatea constructiei si un grad ridicat de functionalitate, dar si pentru grija fata de standardul de viata al clientilor lor.