27 ianuarie 2020

Dezvoltatorul de origine spaniolă Gran Via Real Estate a investit în cei 15 ani de activitate pe piața românească peste 200 de milioane de euro, livrând până la finalul anului 2019 aproximativ 1.800 de apartamente. 

Compania s-a specializat în reconversia unor foste loturi industriale în ansambluri rezidențiale, comunități unde mii de familii au început o viață nouă. Primul proiect al companiei în România, Timișoara 58 a fost dezvoltat pe terenul fostei fabrici Frigocom, pe bulevardul Timișoara, la 15 minute de stația de metrou Gorjului, unde au fost livrate 500 de apartamente. Tot în sectorul 6, pe terenul fostei fabrici Electrotehnica, dezvoltatorul a construit Gran Via Park, un ansamblu de mari dimensiuni, unde au fost livrate în trei faze 1.000 de apartamente. Locuitorii beneficiază de un standard de locuire calitativ, la pachet cu numeroase facilități: o curte interioară cu loc de joacă, Plaza Mall vis a vis de proiect și stația de metrou Lujerului la 15 minute de mers pe jos.

Anul trecut Gran Via a finalizat primul proiect din sectorul 1, Aviației Apartments, un ansamblu de 291 de apartamente construit pe terenul unde a funcționat fabrica Paste Băneasa. 

La Constanța, dezvoltatorul are în lucru prima fază a proiectului Gran Via Marina, 192 de apartamente studio, două și trei camere, precum și apartamente duplex.